3 окт. 2012 г.

Конкурс проектів з розвитку волонтерства для представників Херсонської, Миколаївської областй та АР Крим

Фундація сприяння громадянської активності запрошує молодіжні громадські організації та ініціативні групи з Миколаївської, Херсонської області та АРК Крим до участі в конкурсі проектів в рамках проекту «Молоді футбольні волонтери: Спорт та волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття».

Мета проведення конкурсу полягає у створенні та зміцненні сприятливих умов у громадах щодо підтримки та реалізації молодіжних волонтерських проектів пов'язаних з Цілей розвитку тисячоліття (ЦРТ).

Основними пріоритетами проведення конкурсу проектів є:
- активізація молоді віком від 12 до 20 років у громадах проектних регіонів для участі у програмі;
- створення сприятливих умови щодо підтримки та реалізації локальних молодіжних волонтерських проектів, спрямованих на досягнення ЦРТ;
- реалізація заходів, спрямованих на досягнення ЦРТ у громадах;
- проведення заходів з підвищення інформованості молодих людей з проектних регіонів в галузі волонтерства та ЦРТ.

Географія конкурсу: проекти, які подаються на конкурс, мають реалізовуватися в Херсонській, Миколаївській областях та АР Крим.

В рамках конкурсу планується підтримати щонайменше десять проектів.
Проекти повинні бути реалізовані протягом одного місяця: з 15 жовтня по 15 листопада та мають бути максимально конкретними.

Максимальний розмір очікуваного фінансування проекту становить 400$.
Процедура подання проектів: проекти можуть подавати як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані ініціативні групи (у складі мінімум 3 осіб).

Для подачі проекту необхідно заповнити прикладену до даного листа аплікаційну форму в електронному вигляді та надіслати її за адресою fspa.kherson@gmail.com (тема листа - «На конкурс грантів»). Вам буде повідомлено про отримання заявки протягом трьох робочих днів, у випадку якщо підтвердження не було, будь ласка, зв’яжіться з контактними особами по телефону. У процесі розгляду заявок експертна комісія може запросити додаткові документи, а також підтримати проект в неповному розмірі або запропонувати організації (ініціативної групи) скорегувати окремі види діяльності або бюджетні статті.

Заявки приймаються до 18:00 10 жовтня 2012. Заявки, отримані після цього терміну, розглядатися не будуть. Заявки не будуть прийматися від політичних партій, релігійних організацій, бізнес структур та фізичних осіб.
Переможці конкурсу будуть названі до 15 жовтня 2012.

Контакти: З усіх питань, пов’язаних з конкурсом, будь ласка, звертайтеся (у робочий час):
Криницький Євген – Голова Фундації сприяння громадянської активності,(063)2194194, 0508735002 або www.ndlm@bk.ru

Джерело : Фундація спиряння громадянської активностi, Громадський простір

Автор : Криницький Євген