16 сент. 2011 г.

Міжнародний конкурс "Моя Ідея Успішного Бізнесу» для молоді

Університет Вістула (Варшава, Польща) оголошує Міжнародний конкурс на кращий аматорський бізнес-проект для випускників середніх шкіл, ліцеїв, гімназій та інших освітніх установ середньої освіти. Тема бізнес-проекту: "Моя Ідея Успішного Бізнесу» ("My Idea of ​​Successful Business".)

В кінці травня 2012 року будуть оголошені результати, а автори найкращих проектів отримають призи:

• Перше місце - iPad 2;
• Друге місце - смартфон;
• Автори 10 найкращих проектів отримають 10% знижку на перший рік навчання в Університеті Вістула, який пропонує англомовні і польськомовні програми на факультетах Економіка, Інформатика, Фінанси, Менеджмент, Міжнародні Відносини, Туризм, Філологія, Соціологія.

Як взяти участь в конкурсі:

1) до 15 квітня 2012р. надішліть нам свій проект на англійською, російською або українською мовою. Проект повинен бути надрукований або акуратно написаний зрозумілим подчерком. Проект не повинен перевищувати 5 сторінок формату А4. Надіслати проект потрібно до 15 квітня на адресу admission2@vistula.edu.pl або поштою:

International Office
Vistula University
ul. Stokłosy 3,
02-787 Warszawa
Polska

2) Назва листа має бути "Моя Ідея Успішного Бізнесу" ("My Idea of ​​Successful Business"). Ви повинні також вказати, чи зацікавлені Ви в отриманні 10% знижки на перший рік навчання в Університеті Вістули.
3) Не забудьте написати в листі ваше ім'я, домашню адресу і номер телефону, адресу електронної пошти, а також номер телефону й адресу школи.

Результати конкурсу та імена переможців будуть оголошені на сайті університету www.vistula.edu.pl.

Для отримання додаткової інформації зв'яжіться з нами:
електронна пошта: admission2@vistula.edu.pl
Skype: vistula.uni

Джерело: Громадський Простір