16 сент. 2011 г.

Новий український портал про благодійність!

Новий портал – для Вас, якщо благодійність – ключове слово Вашого Інтернет-пошуку, професійної діяльності та способу життя!

Це зона благодійності без цензури, але з редакційною політикою.

Реєструйтеся – і Ви тут господар. САМОСТІЙНО та БЕЗКОШТОВНО публікуйте Ваші новини, події, коментарі, блогозаписи.

Це перший в Україні спеціалізований Інтернет-ресурс про благодійність в усіх її вимірах. Він відкритий як для самих благодійників, так і для професіоналів цього сектору та для всіх, хто хоче чути і має що сказати про філантропію.

Що нового на цьому порталі? Перш за все – інтерактивність: зареєструвавшись, Ви можете самостійно додавати новини, події, коментарі, публікуватись у блозі «Україна філантропічна». Швидко здійснювати пошук по сайту, голосувати в опитуваннях, одним кліком розміщувати цікавий пост у Ваших соцмережах. Оперативно контактувати з Українським форумом благодійників через систему зворотного зв’язку. Не повторювати чужих помилок, зазирнувши до розділу запитань-відповідей. Натисніть одну кнопку – і анонси, новини й аналітика благодійності вже у Вашій електронній скриньці.

Новий розділ СЕКТОР БЛАГОДІЙНОСТІ допоможе Вам максимально швидко знайти потрібну інформацію та донести власні повідомлення до цільової аудиторії: бізнесу, приватних благодійників, громад, організацій та світових гравців.

Детально і зручно портал познайомить Вас із першою в Україні професійною асоціацією благодійників та з її послугами. Як і навіщо долучитися до Форуму – розкаже й переконає розділ ЧЛЕНСТВО.

Усе це – в яскравих кольорах, з фотографіями та відео, героями яких будете Ви.

Представники Українського форуму благодійників сподіваються, для багатьох ця веб-сторінка стане стартовою, а портал – цінним подарунком незалежній Україні до її 20-річчя. Адже найкращий подарунок – це поштовх до розвитку. Розвиваймо благодійність разом!

Джерело: Громадський Простір