29 июл. 2010 г.

Літнє свято у Львові

У неділю 4 липня Львівська обласна німецька молодіжна організація «Deutsche Jugend» за підтримки фонду Фіаро (Ліштенштейн) і особистій допомозі нашого доброго давнього друга, а відтепер ще й почесного дідуся нашої організації пана Рольфа фон Шитніка організувала літнє свято для німецької громади Львова. У гарній родинній атмосфері у ресторані «Еліта» на свято зібралися 80 представників різних поколінь від самих маленьких і до найстарших.
В програмі передбаченими були народні німецькі пісні та танці у виконанні танцювального колективу Лємберґ під керівництвом Юлії Бобрик та хору організації.
Відсвяткувати цей чудовий літній день до представників німецької меншини Львова прийшли радник Голови Львівської обласної державної адміністрації та представниця з Почесного Консульства ФРН у Львові.
Важливим моментом на святі стало створення робочої групи «Christkind» між головою нашої організації Андреасом Скіпом, головою Сеньйоренклубу Лємберґ пані Лією Зальф та керівником Фрауенклубу пані Ельзою Оліярник.
А найбільше радості, як і за звичай, свято принесло для самих наймолодших представників німецької громади Львова, які зростають гідною підтримкою своїх батьків.

Джерело: МГО "Німецька молодь", Львів
E-mail: dj_lviv@ukr.net