25 янв. 2010 г.

Оголошується набір учасників тренінгу «Використання технологій Web 2.0 та «новітніх медіа»

22 січня 2010 року вперше у Запоріжжі відбудеться унікальний тренінг для громадських організацій на тему «Використання технологій Web 2.0 та «новітніх медіа», на якому детально будуть розглянуті основні інструменти веб 2.0, принципи «громадської журналістики» та специфіка проведення баркемпів – заходів у форматі 2.0.

Учасники тренінгу отримають унікальний мультимедійний курс «Ази Інтернет-технологій», розроблений спеціально в рамках проекту.
Вступне відео про зміст навчання дивіться в Інтернеті на сайті. До участі у тренінгу запрошуються представники громадських організацій, а також молоді та активні користувачі Інтернету , які надають громадським організаціям допомогу у роботі з Інтернетом.

Тренінг відбудеться 22 січня 2010 року, з 12 до 16 години у конференц-залі готелю «Україна» (поруч із будівлею Запорізької облдержадміністрації).
Для учасників тренінгу передбачено кава-брейк.
Участь в тренінгу для представників громадських організацій БЕЗКОШТОВНА.
Заявки на участь надсилайте на електронну пошту ukrprostir@gmail.com .

В заявці треба вказати:
- ім’я та прізвище учасника
- назву організації
- електронну пошту, телефон, за наявності – веб-сайт
і коротко опишіть досвід роботи в мережі Інтернет.

Контакти:
керівник проекту
Микола Колодяжний
067 614 10 53

Довідково: Тренінг проводиться в рамках проекту «Вежа 2.0: підвищення комунікаційної спроможності НУО Запорізького регіону через поширення знань та навичок щодо використання «новітніх медіа» та заходів у форматі 2.0», який реалізується громадською організацією «УкрПростір» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

Джерело: Громадський простір