18 янв. 2010 г.

Стипендії Інституту відкритого суспільства для навчання в Маастрихтському університеті

Інститут відкритого суспільства (Open Society Institute, OSI) надає стипендії для навчання на магістерських програмах з європейських студії в Маастрихтському університеті (Маастрихт, Нідерланди). Стипендії надаються для навчання на магістерських програмах з європейських студій, європейської публічної політики, а також на програмі «Аналізуючи Європу».

Стипендії терміном на 18 місяців передбачають відшкодування всіх витрат, пов’язаних із навчанням, проживанням у Маастрихті, навчальною подорожжю стипендіата, а також візових витрат та витрат на медичне страхування.

Брати участь у конкурсі на стипендію можуть:
1) ті, хто на момент подання документів є громадянами України;
2) ті, хто можуть продемонструвати інтелектуальний потенціал та лідерські здібності;
3) ті, хто має відмінне знання англійської мови;
4) ті, хто вже мають диплом бакалавра;
5) ті, хто раніше не отримував і зараз не отримує фінансової підтримки від Інституту відкритого суспільства чи Маастрихтського університету;
6) перевагу буде віддано тим, хто раніше не мав змоги навчатися за межами України.


Для участі у конкурсі необхідно надати такі документи:
- заповнену аплікаційну форму (кожній програмі відповідає своя форма, їх можна знайти на сайті Відділу міжнародного співробітництва НаУКМА);
- фотокопію громадянського закордонного паспорту;
- документ про складання тесту з англійської мови IELTS;
- мотиваційний лист;
- два рекомендаційні листи;
- завірений переклад диплому про бакалаврську освіту та транскрипт;
- життєпис.

Апліканти також мусять самостійно заповнити аплікаційну форму магістерської програми на сайті Маастрихтського університету до 8 лютого 2010 року.

Усі документи на стипендію Інституту відкритого суспільства мають бути подані до 8 лютого 2010 року Любові Щітці, до київського офісу Інформаційно-консультативного центру «Освіта» (вул.. Волоська 5/8, корпус 5, кабінет 319).

Докладнішу інформацію та детальні консультації про програми Центральноєвропейського університету та Інституту відкритого суспільства можна знайти у фахівців інформаційно-ресурсного центру „Міжнародна освіта – Академія” – проекту Департаменту міжнародного співробітництва Києво-Могилянської академії.

Джерело: Громадський простір