25 янв. 2010 г.

Програма стажування працівників законодавчої влади України

Американські Ради з міжнародної освіти презентують нову програму – Legislative Fellowship Program (Програма стажування працівників законодавчої влади України), яка фінансується Державним Департаментом США, координується Національною конференцією законодавчих органів США (National Conference of State Legislatures – NCSL), разом з Американськими радами з міжнародної освіти, які виступають офіційним координатором програми в Україні.

Програма має на меті ознайомлення молодих українських професіоналів, віком від 25 до 35 років (дати народження: 10 жовтня 1974 р. – 9 жовтня 1985 р.), із законодавчою системою США, основами федералізму, організацією державного устрою США, системою стримувань і противаг, роллю громадянського суспільства у розбудові держави.

Професійна програма 4-тижневого стажування в органах законодавчої влади США, розрахована на фахівців у галузі міжнародного права, юриспруденції, міжнародних відносин, політології та державного управління, які вільно володіють англійською мовою.

Вільне володіння англійською мовою є однією з вимог до участі, напівфіналісти проходитимуть тест на знання англійської мови (TOEFL). Витрати, пов’язані із складанням тесту, бере на себе Програма.

Програма стажування працівників законодавчої влади України є чудовою нагодою молодим професіоналам, співробітникам НУО, органів місцевого самоврядування тощо пройти 4-тижневе стажування в одному з законодавчих органів США.

Більш детальну інформацію розміщено на сайті

У додатку розміщено загальну інформацію щодо Програми, потенційні аплікати запрошуються до заповнення анкети учасника

Останній термін подачі документів – 3 травня 2010 р.

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатись до координатора Програми в Україні:

Катерина Тимінська
Вул.. Мельникова, 63, Київ, 04050
tel: (044) 482 02 21, 482 02 22,
fax: 482 02 20

Джерело: Громадський простір