29 янв. 2010 г.

Конкурс на стипендію “Eben Tisdale”

Стипендія надається випускникам та студентам вищих навчальних закладів ( усіх країн) що зацікавлені у «технічних науках» та «державній політиці». Останній термін подачі заявок – 15 лютого 2010 року.

Грант складає - $5,000.

Програма стипендії “Eben Tisdale” триває з 14 червня по 6 серпня 2010р. та включає дві основні частини:1) 8 стаціонарних тижнів, у які входять - вивчення державної політики, інтернатура у високотехнологічних компаніях, компаніях та торгових товариствах, та 2) щотижневі семінари від спонсорів Tisdale.

Вимоги:

Стипендія призначається яскравим випускникам та студентам (усіх країн), що зацікавлені у «технічних науках» та «державній політиці». Студенти повинні бути останнього \ передостаннього курсу навчання. Комісія перш за все розглядатиме кандидатури студентів, які уже мають академічні досягнення та досвід громадської діяльності/робота в НУО. Обізнаність у комп’ютерних науках та інших високотехнологічних галузях буде перевагою, але не є обов’язковою.

Процес подання заявок включає наступне:

1. Усі апліканти повинні надіслати заповнену аплікаційну форму до 15 лютого 2010 року ( увага! Заповнені аплікаційні форми та есе потрібно відправити на адресу - jtilley@tfas.org.

Необхідні документи:
- Аплікаційна форма
- Резюме ( повинне включати усі відповідні дані: освіта, професійний, політичний, громадський досвід)
- Опис досвіду – це шанс для аплікантів детально розповісти про відповідний досвід.
- Есе (500 слів)
- Додаткові 300-500 слів для тих, хто подається ще на стипендію «Dell Thurmond Woodard»

2. Кожен кандидат повинен надати копію довідки з університету\інших університетів зазначених у резюме та переслати за адресою наведеним нижче.

3. Кожен кандидат повинен мати щонайменше два рекомендаційних листи із факультету, а саме: від керівника, колег чи інших професіоналів, які можуть оцінити інтелектуальні та особисті дані апліканта для цієї стипендії та безпосередньо переслати заповнену оціночну анкету студента електронною поштою, поштою, або факсом.

Про рішення комісії кандидати будуть повідомлені до 15 березня 2010року через електронну пошту.

Контакти:
Mr. Jonathan Tilley
The Eben Tisdale Fellowship
c/o The Fund for American Studies
1706 New Hampshire Ave., NW
Washington, DC 20009
Telephone: (202) 986-0384
Fax: (202) 986-0390
E-mail: jtilley@tfas.org
E-mail: info@tisdalefellowship.org