18 янв. 2010 г.

Стипендії для волонтерської служби в Берліні

Deutsch-Russischer Austausch вже кілька років підтримує стипендіатів фонду ім.Маріон Денхофф, які проходять шестимісячну практику в Берліні. Крім роботи в одній з Берлінських організацій, вони отримують можливість участі в широкій освітній програмі, яка знайомить їх з різними аспектами Німеччини та її політикою, суспільством і культурою.

У 2010 р. 4 волонтерам знову надається можливість з червня по листопад пройти практику у Берліні. Якщо ви працюєте в громадському секторі, добре знаєте німецьку мову і хотіли б проходити волонтерську службу в Німеччині, надсилайте свою заявку до 28-го лютого 2010 року.

У листі (з фото) Ви маєте чітко вказати, чому хочете проходити практику в Німеччині і що очікуєте від неї.

З питаннями звертайтеся до Сюзанне Коншак
skonschak@web.de

Susanne Konschak
Projektleiterin
Deutsch-Russischer Austausch e.V.
Badstraße 44
D-13357 Berlin
+49/30/44 66 80 27
www.austausch.org

Текст пропозиції (німецькою мовою) та бланк, який потрібно заповнити, знайдете на веб-сайті


Deutsch-Russische Austausch разом з колегами Санкт-Петербургу, Москви, Пермі, Іжевська, Владикавказа, Києва, Донецька, Мінська, Гомеля та інших міст підтримує недержавні соціальні установи, громадянські ініціативи та організації з прав людини, розвиває співпрацю з іншими сферами суспільства, організовує спільні проекти, обмін та підвищення кваліфікації для фахівців, здійснює стипендіальні програми і шкільний обмін.

Анкета