10 сент. 2013 г.

Семінар «Можливості для наукових досліджень в Німеччині»

19 вересня 2013 року о 15:30 в Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ауд. 329) за підтримки Фонду імені Александера фон Гумбольдта, Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні та Гумбольдт Клубу України відбудеться лекція пана проф. Вальтера Кошмаля (Університет м. Регенсбург),
який входить до складу комісії по відбору стипендіатів Фонду ім. Александера фон Гумбольдта.

В своїй доповіді проф. Кошмаль розповість російською мовою про умови та перспективи, які мають молоді та досвідчені вчені України для проведення своїх досліджень у Німеччині в рамках програм Фонду ім. Александера фон Гумбольдта.
Основною метою доповіді є інформування українських вчених про можливості, які надаються Фондом Гумбольдта, умови подачі документів та особливості вимог до конкурсантів.
З нагоди цієї доповіді Інформаційний центр Німецької служби академічних обмінів (DAAD) в особі пана Флоріана Кюхлера зробить доповідь про програми DAAD для молодих вчених.
Передбачається, що основна цільова аудиторія даного семінару – аспіранти та молоді вчені, які захистили кандидатську дисертацію за останні 10 років або планують захистити кандидатську в найближчі 1-2 роки.
Між лекціями запланована перерва на каву.
Реєстрація відбувається онлайн за адресою: https://docs.google.com/forms/d/16z3_u6oQx96KkylrDKtBrgx0n1nJTYgIQe72N4Dl-88/viewform.
Источник: ДААД