11 сент. 2013 г.

Разом для Європи. 20 років німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» в Україні

Шановні пані та панове!
З 1993 р. німецьке товариство міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального уряду Німеччини надає Україні підтримку в проведенні процесів трансформації. Основними напрямками співробітництва є сталий економічний розвиток, енергоефективність та профілактика ВІЛ/СНІДу.
З 2004 р. Україна має спільний кордон із Європейським Союзом (ЄС), завдяки чому вона безпосередньо долучена до Європейської політики добросусідства. З 2009 р. ЄС поглиблює та доповнює це співробітництво програмою Східного партнерства. Чудовим розмаїттям такої Європи ми змогли насолодитися 2012 року завдяки дружній та привітній атмосфері Чемпіонату Європи з футболу. Ця подія принесла Україні багато нових друзів у Європі та за її межами.
Під гаслом «Разом для Європи - 20 років німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» в Україні ми хотіли б разом із нашими друзями та партнерами відсвяткувати цей ювілей з 26 по 28 вересня 2013 р., у Музеї Івана Гончара в Києві.