21 авг. 2009 г.

Програма стажування Світового банку

вітовий банк надає можливість стажування для молодих людей, які цікавляться економічними і соціальними питаннями, що мають вплив на життя людей в усьому світі. Програма надає можливості для навчання і роботи, що передбачає практичний досвід.

Банк пропонує програми стажування аби молодь могла поліпшити свої навички, а також отримати досвід роботи в міжнародному середовищі.

Участь у Програмі можуть брати стажери, що спеціалізуються у таких галузях: економіка, фінанси, розвиток людських ресурсів (охорона здоров'я, освіта, харчування, населення), соціальні науки (антропологія, соціологія), сільське господарство, навколишнє середовище, розвиток приватного сектору, а також інші суміжні сфери. Стажери здійснюватимуть дослідження для конкретних проектів Світового банку або допомагатимуть у підготовці проектів.

Програма приймає заявки від студентів денної форми навчання, які здобувають ступінь магістра в українських університетах (інститутах) або вступають до аспірантури у 2005 році, і здійснюють дослідження в одній з галузей, де Світовий банк надає допомогу Україні.

Вільне володіння англійською обов'язкове.

Банк виплачує погодинну заробітну плату для всіх стажерів і, у разі потреби, компенсує проїзні витрати.

Терміни:
- Влітку (червень-вересень) - застосування в період літньої програми становить 1 грудня - 31 січня.
- Зима (грудень-березень) - застосування в період зимової програмі: 1 вересня - 31 жовтня.

Усі заявки повинні бути подані в режимі онлайн.

Дополнительная информация

Источник: Гражданский Простір