12 авг. 2009 г.

Справочник "Тернопольские интеллектуальные ресурсы 2009". Проект тернопольской молодежной организации "Немецкая молодежь"

ТММГО "Німецька молодь" другій рік поспіль видає довідник "Тернопільські інтелектуальні ресурси 2009". Цей проект реалізується тільки на Тернопільщині.

Даний Довідник став результатом роботи комісії, яка відбирала інформацію про найперспективніших студентів області на основі їхніх досягнень в галузі науки, громадської діяльності та у професійній сфері. У результаті проведеного конкурсу було обрано 100 студентів, які, завдяки цьому рейтингу, могли б у майбутньому отримати робочі місця, що відповідатимуть їхнім амбіціям та високій підготовці.

Довідник «Тернопільські інтелектуальні ресурси 2009» стане в пригоді роботодавцям як інформаційна база в пошуку потенційних працівників.



Враховуючи наявність великої кількості талановитої молоді на Тернопіллі та високий рівень незайнятості на сьогоднішній день, Довідник «Тернопільські інтелектуальні ресурси 2009» покликаний зменшити кількість безробітних серед потенційно успішної молоді. Електронну версію довідника можна на сайті www.dopomoha.org

Додаткова інформація про проект: