12 авг. 2009 г.

Міжнародна лідерська програма - 2010 Emerging Leaders International Fellows Program

Центр філантропії та громадянського суспільства запрошує молодих громадських діячів до участі у міжнародній лідерській програмі (2010 Emerging Leaders International Fellows Program). Програма зорієнтована на представників громадянського суспільства, зацікавлених у розбудові третього сектору у своїх країнах та регіонах.

Цьогоріч учасники братимуть участь у 3-місячному (березень-травень 2010 р.) семінарі з волонтерства на американському та міжнародному рівнях.

Учасники готуватимуть 25-сторінкове дослідження, яке презентуватимуть під час навчання. Тема досліджень для програми 2010 року - місцеві фонди, також можливі розвідки на тему діаспори або корпоративної філантропії.

Навчання проходитиме на базі Центру випускників при Міському університеті Нью-Йорка, де учасники проводитимуть дослідження та братимуть участь у семінарах з лідерами третього сектору.

Вимоги до кандидатів:

- до 36 років
- вища освіта
- вільна англійська

Щоб подати заявку потрібно заповнити он-лайн анкету не пізніше 3 вересня 2009.

Пакет необхідних документів включає:

- резюме з переліком відповідних презентацій та публікацій
- концепція майбутнього дослідження, питання для вирішення, методологія (3-5 сторінки)
- опис того, що аплікант шукає та очікує від програми і як це навчання сприятиме його професійній діяльності у майбутньому

На сайті можна дізнатися більше про роботу Центру філантропії та громадянського суспільства, ознайомитися з проектами випускників програми минулих років.

Источник: http://www.civicua.org/grants/view.html?q=1242141