30 сент. 2010 г.

Освітні семінари для студентів, які хочуть розвиватися

У жовтні 2010 р. стартує програма «Крок у майбутнє з «Ернст енд Янг» - новий спільний проект міжнародної молодіжної організації AIESEC та компанії, стратегічного партнера організації. Мета програми - професійна освіта і розвиток студентів українських ВУЗів. Програма охопить чотири міста України, а саме Львів, Харків, Одесу та Дніпропетровськ.

У період з жовтня 2010 р. до травня 2011 AIESEC і "Ернст енд Янг" проведуть освітні семінари і презентації для студентів ВНЗ, які хочуть розвиватися як професіонали.

Програма також надасть унікальну можливість молодим спеціалістам познайомитися з діяльністю великої міжнародної компанії на ринку, зрозуміти, які університетські знання затребувані на ринку праці, а також заповнити їх недолік, завдяки спілкуванню з експертами і фахівцями компанії.

«Працівники« Ернст енд Янг» завжди беруть активну участь у студентському житті. Всі наші проекти в напрямку освіти націлені на розвиток професійних навичок студентів, щоб допомогти їм успішно перейти у доросле життя. Крім того, це дозволяє нам краще дізнатися, що цікавить сучасну молодь і познайомитися з потенційними співробітниками компанії»- розповідає Наталя Кривцова, фахівець з добору персоналу компанії.

Довідково : AIESEC - це міжнародна організація, яка об'єднує активну молодь із 107 країн світу. Члени організації - студенти і випускники, які кожен день розвиваються особистісно й професійно на шляху становлення в ролі лідера, які хочуть і знають, як змінювати світ на краще. Детальніше тут: www.aiesec.org.ua

Джерело: Громадський Простір