7 дек. 2009 г.

LGI Visiting Fellows - Гранти для представників НУО країн "Східного партнерства"

Центр "Local Government and Public Service Initiative" (Угорщина) оголошує прийом заявок на отримання гранту представниками громадських організацій країн Східного партнерства для проведення дослідження спільно з аналітичними інститутами країн Євросоюзу.

Кожен з грантів надаватиметься на дослідження теми, яка входить до "пріоритетного списку" в рамках ініціативи "Східного партнерства" (лібералізація візового режиму, торговельна та економічна політики, транскордонна співпраця, вирішення конфліктних ситуацій, демократизація, енергетична безпека, екологічна стабільність).


Представники аналітичних центрів з країн Східного партнерства та Російської Федерації працюватимуть протягом року та проведуть не менше 2-х місяців в одному з аналітичних центрів ЄС. Перевага надаватиметься науковцям, які досліджують окремі угоди в рамках ініціативи "Східного партнерства".

Грантоотримувачі також відвідають Будапешт та познайомляться з представниками центру "Local Government and Public Service Initiative" та Інституту Відкритого Суспільства (Угорщина). Частину триденного візиту також буде присвячено тренінгу з успішного написання директивних документів.

Останній термін подання заявок - 29 січня 2010 року

Максимальний розмір гранту - 12000 USD

Переклад - портал "Європейський простір"

Джерело : Громадскький простір