30 дек. 2009 г.

Конкурс малюнку "Інформаційні технології очима дітей"

В Конкурсі беруть участь школярі 5-9 класів шкіл м. Києва. Малюнки, подані на Конкурс, мають бути виконані безпосередньо школярами, без додаткової допомоги та втручання з боку батьків, вчителів, митців та інших осіб. Кількість робіт представлених на Конкурс не може перевищувати 1 малюнок, наданий однією особою. Умовою надання роботи на Конкурс є володіння правом на малюнок.

Для участі в Конкурсі необхідно виконати малюнок на тему інформаційних та комунікаційних технологій, що є, наразі, невід’ємною складовою сучасного життя (телефон, телевізор, комп’ютер і т.п.) та безпосереднє бачення на використання підлітками ІТ в повсякденному житті, а також можливі фантазії і бачення майбутнього розвитку інформаційних технологій.

До Конкурсу допускаються роботи виконані наступними техніками: олівець, вугілля, маркер, фломастер, гуаш, акварель, пастель. Також можливий електронний варіант виконання роботи.

Кожна Конкурсна робота повинна містити назву.

Конкурсні роботи повинні бути представлені на папері будь-якої товщини формату від А4 до А3.

У разі представлення Конкурсної роботи в електронному форматі, використовуються формати JPEG або GIF.

Згортання та згинання робіт не допускається.

До роботи подається заявка на участь у Конкурсі, яка має містити наступні данні:

Прізвище, ім'я, по батькові автора;
Рік народження виконавця роботи;
Повна адреса та телефон автора;
Повна назва навчального закладу, клас;
Прізвище, ім'я, по батькові керівника.

Згода на участь в Конкурсі вважається згодою з всіма вимогами і умовами Конкурсу. Роботи, надіслані на Конкурс не повертаються і стають власністю АПІТУ.

Організатори залишають за собою право використовувати роботи або фрагменти конкурсних робіт в інформаційних виданнях, статтях, Інтернеті, а також публікувати їх повністю з обов’язковим зазначенням автора без додаткової згоди на те автора.

Заявкою на участь у Конкурсі є відправлений лист, що містить конкурсний малюнок та заявку на участь у Конкурсі за адресою: 04116 Київ, вул. Шолуденка 3, оф.208 або електронною адресою: info@apitu.org.ua

Кінцевий термін подачі робіт – 1 лютого 2009 року.

Переможці будуть нагороджені цінними призами та відзнаками.

Також для конкурсу потрібні волонтери.
Кожен волонтер отримає також подарунки.

Контактна особа:
Павло Горак
8 093 713 5008
pasha.gorak@gmail.com