22 июл. 2013 г.

Представництво ЄС оголошує новий конкурс на виробництво щотижневої телевізійної програми

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує новий конкурс на виробництво щотижневої телевізійної програми. Вона має висвітлювати питання, які стосуються Європейського Союзу та співпраці між ЄС і Україною.

Програма виходитиме в ефір 1-3 рази на тиждень та транслюватиметься у прайм-тайм на загальнонаціональному українському телеканалі. Крім того, випуски телевізійних новин мають щотижня транслюватися на українських регіональних телеканалах.

Програма має бути спрямована на групи, що здатні якнайдалі поширювати інформацію серед українського суспільства, зокрема на представників громадянського суспільства та академічних кіл, бізнесу та медіа, а також на державних службовців. Також цільовою групою програми повинні бути молоді люди у віці від 15 до 30 років.

У сюжетах слід зосереджуватися на проблемах, що є цікавими для широкого загалу. Програма може висвітлювати питання та події у ЄС, в Україні та в країнах-сусідах ЄС. Окрім того, у сюжетах необхідно робити особливий акцент на питаннях, пов’язаних із проектами, що реалізуються у рамках співпраці між ЄС та Україною, а також відчутними результатами цих проектів для українських громадян.

Контракт має покривати витрати на виробництво та гарантувати право медіа на свободу вираження поглядів.

Усі потенційні претенденти, які відповідають критеріям відбору (з якими можна ознайомитися за цим посиланням), запрошуються до подання своїх початкових заявок на участь у конкурсі. На основі них будуть відібрані 4-8 претендентів, яких запросять до підготовки детальної заявки.

Бюджет тендеру складає 310 тис. євро.

Останній термін подання початкової заявки – 31 липня.

У разі виникнення будь-яких питань, що стосуються тендеру, звертайтеся, будь ласка, з такою адресою: DELEGATION-UKRAINE-TENDERS@eeas.europa.eu

Більше інформації: Громадський простір