18 мар. 2013 г.

Всеукраїнський конкурс з соціальної реклами природоохоронного спрямування

26 лютого 2013 року стартував перший Всеукраїнський конкурс з соціальної реклами природоохоронного спрямування «Новий погляд на проблеми довкілля».
Організатором та ініціатором щорічного проведення Конкурсу виступила Громадська рада при Мінприроди України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Мінприроди України.

Конкурс проводиться з метою надання можливості кожному висловити своє відношення до тієї чи іншої проблеми, показати шляхи її вирішення, зробити свій внесок у розвиток соціальної реклами природоохоронного спрямування, відібрати кращі роботи для подальшого застосування при проведенні інформаційно-просвітницьких компаній.

Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях:
соціальна зовнішня реклама;
соціальна друкована реклама;
соціальна відеореклама;
соціальна Інтернет реклама.

Основна тематика:
Чисте місто – чиста планета
Збережемо природу разом
Життя в стилі «ЕКО»
Я хочу жити здорово!

У Конкурсі мають право брати участь громадяни України (окремі автори і групи авторів) у віці від 18 років, які надали матеріали та документи відповідно до умов Конкурсу.
Для участі у Конкурсі необхідно підготувати рекламний матеріал соціального характеру по одній або декількох номінацій та тем.
До кожної конкурсної роботи має бути додана Заявка на участь у Конкурсі за встановленою формою.
Заявка на участь у Конкурсі є підставою для включення заявника до списку конкурсантів.
Заявки на участь в Конкурсі та рекламні матеріали надсилаються на адресу Оргкомітету Конкурсу до 15 квітня 2013 року:

04050, м. Київ, вул. Мельникова, 81 корпус 20,

Всеукраїнська громадська організація «ЖИВА ПЛАНЕТА»


з приміткою: «Всеукраїнській конкурс соціальної реклами «Новий погляд на проблеми довкілля».

Завантажити форму заявки та дізнатися більш детально про вимоги до конкурсних робіт та умови участі в Конкурсі на: www.menr.gov.ua або на www.zhiva-planeta.org.ua.

Кращі конкурсні роботи будуть використані для:

оформлення виставки в рамках Міжнародного форуму «Довкілля для України» 23-25 квітня 2013 року (МВЦ, Київ, Броварській проспект, 15);
провадження рекламної компанії з соціальної реклами природоохоронного спрямування в усіх регіонах країни протягом червня 2013 - грудня 2014 рр.

Всі учасники Конкурсу отримають сертифікати.

Переможці Конкурсу
визначаються Головною конкурсною комісією, до складу якої входять громадські діячі, заслужені діячі культури та мистецтв, фахівців у сфері соціальної реклами, представники від рекламних та творчих спілок;
отримують дипломи та призи від організаторів та партнерів Конкурсу під час урочистого нагородження 23 квітня 2013 року в рамках Міжнародного форуму «Довкілля для України».

Призовий фонд Конкурсу: планшети, відеокамери, електронні книги, фотоапарати тощо.

Контактні телефони Оргкомітету: 067-886-31-93 або 063-982-32-53.

Джерело: Громадська рада