12 мар. 2013 г.

Літня програма у Віденському університеті

Міжнародна літня програма буде відбуватись із 13 липня по 10 серпня 2013 р. Учасникам пропонується курс із Європейських студій та курси німецької мови.

Курс Європейських студій спрямований на те, щоб сфокусувати учасників на Європі та Європейському Союзі. Курс включає політичні, економічні, правові, а також історичні та культурні аспекти тих перетворень, що проходять в даний час.

Організатори вважають, що літня програма відмінно доповнить академічний курс учасників.

Міжнародна програма має на меті досягнути міжкультурного і міждисциплінарного діалогу, тому пропоновані курси підійдуть усім, оскільки охоплюють різні галузі навчання, але акцентують увагу на Європі, Європейських студіях, політичній науці, праві (міжнародне, європейське, порівняльне), економіці, історії, культурних студіях, міжнародних відносинах, міждисциплінарних студіях та німецькій мові.

Студенти з усього світу залучаються до програми не лише через видатну академічну репутацію навчального закладу та можливості, які пропонують вивчати німецьку мову, але й через розташування безпосередньо на березі озера Вольфганг. Це озеро є одним з найбільш мальовничих озер Австрії, тут відмінні можливості для спорту і відпочинку.

Життя у таборі створює середовище, яке заохочує до міжкультурного і соціального обміну та сприяє взаєморозумінню в рамках міжнародного студентського кола. Учасники таким чином мають можливість розширити свій кругозір, познайомитися з колегами з різних областей дослідження, подружитися, і створити спільноту для подальшої професійної діяльності.

Більше інформації про літню програму Ви зможете знайти на сайті.

Кінцевий термін подачі заявок: 30 квітня 2013 року

Переклад - "Європейський простір", Оксана Торган

Джерело: Sommerhochschule