29 авг. 2012 г.

Культурно-освітня подорож до Європи з відвідуванням "Октоберфесту - 2012"

Громадська організація "Фонд розвитку "Шевченків край" організовує черговий Євротур за маршрутом: Львів - Вроцлав - Дрезден - Мюнхен (2 дні) - замок Нойшванштайн - Відень - Краків - Львів.

Виїзд 19.09.2012 року

1-ий день
2-ий день Виїзд зі Львова о 20:00. Перетин кордону. Переїзд до Польщі, м.Вроцлав. Орієнтовне прибуття 12.00. Містечко Вроцлав наче перлина в мушлі омивається п'ятьма річками (стоїть на Одрі на 4-ьох її притоках) та оперезаний більше ніж 117-ма мостами. Інша назва польського містечка в народі Польська Венеція і не даремно. Екскурсія містом (2 Є). Вільний час. Поселення в готель. Ночівля.

3-ий день Сніданок. Переїзд до Німеччини, м.Дрезден. Оглядова екскурсія. Місто герцогів та королів знамените своїми архітектурними ансамблями, колекціями живопису і чудесною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту, театральна площа та дрезденська опера в центрі міста не залишить вас байдужими. Пропонуємо відвідати Дрезденську картинну галерею (10Є). Вільний час.
О 22.00 нічний переїзд до м.Мюнхен.

4-ий день Прибуття до м.Мюнхен (орієнтовно 8.00). Відвідання ОКТОБЕРФЕСТУ, багато пива не буває  Відвідання атракціонів, вільний час. Поселення в готель. Ночівля.

5-ий день Сніданок. Вільний час в Мюнхені, оглядова екскурсія містом. Одне з наймальовничіших міст Німеччини. Огляд Нової і Старої Ратуші, площа Марієнплац, Королівський замок, Королівська площа всі ці затишні куточки Мюнхена не залишать вас байдужими. Факультативно відвідання замку Нойшванштайн (35Є). О 22.00 нічний переїзд до Австрії, м.Відень.

6-ий день Орієнтовно о 8.00 прибуття до м.Відень. Оглядова екскурсія по місту. Відень по праву називають серцем Європи. У цьому прекрасному місті Вас не буде залишати відчуття свята, коли б Ви його не відвідали, чи влітку чи у зимку. Відень - місто розкішних палаців, величних площ, мальовничих вуличок. Місто на Дунаї, оточений зеленим намистом Віденського лісу. Місто поетів і музикантів. Завдяки картинним галереям, концертним залам і всесвітньо відомій Віденській Опері, Відень став культурним центром Європи. Відень - це всесвітньо відомий центр музики, завдяки відомим музикантам, які жили та творили в ньому: Моцарта, Бетховена, Гайдна, Шуберта, Брамса. У Відні проводяться різноманітні музичні заходи, такі як новорічний концерт, чи щорічний бал у Віденській Опері. Відень - це вишукана кава і знаменитий яблуневий штрудель. Відень став місцем видатних пам`яток архітектури, музеїв, галереї з унікальними скарбами мистецтва, що представляють майже всі епохи культур західної Європи, що засвідчує про велике минуле міста. Ви побачите пам`ятник Марії -Терези, Парламент, Ратушу, Віденський університет, Віденську оперу. Вільний час. О 15.00 переїзд до Польщі, м.Краків. Поселення в готель. Ночівля.

7-ий день
8-ий день Сніданок. Вільний час. По бажанню відвідання аквапарку (10Є). Або оглядова екскурсія містом Краків (2Є). Повернення до України. Прибуття у Львів після 24.00.

Вартість туру:225 Євро
Довідки та замовлення по тел. (067) 376 24 06; (063) 756 79 79; (04736) 3 18 58 або iakiv@i.ua

Джерело: Громадський простір
Автор: Яків Прогнімак

Додатки: Анкета учасника ( Anketa turysta.doc, 35 Kb )