24 февр. 2011 г.

Навчальні візити в Міжнародні організації LEGAL ITALY 2011

Головна мета поїздки - не тільки продемонструвати функціонування міжнародних інституцій, а й отримати нові знання, порівняти правові системи різних держав і рівень правової культури населення.

У програму ознайомчого візиту входить (27 квітня - 9 травня) відвідування Болонського університету (Болонья, Італія); Туринського університету (Турін, Італія); Офісу Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (Рим, Італія); Офісу Міжнародної організаціїї розвитку права - IDLO (Флоренція, Італія); Венеціанського офісу ЮНЕСКО (Венеція, Італія) і Палацу Правосуддя (Нюрнберг, Німеччина).

Конкурсний відбір учасників навчального візиту буде проводитися за мотиваційними листами, які повинні бути спрямовані на електронну пошту заходу до терміну зазначеного в таблиці. Лист повинен містити ПІБ, контактну інформацію (телефон, адреса електронної пошти) і обгрунтування бажання кандидата взяти участь у навчальному візиті до міжнародних органів. Формат файлу з листом:. Doc,. Docx,. Rtf. Обсяг листа - не більше 150 слів.

Після отримання підтвердження участі в Навчальному візиті до міжнародних організацій, учасник повинен в зазначені в Програмою терміни надати необхідну для відкриття візи інформацію і попередню оплату участі (перший трансферт). Інформація про необхідні документи, разом з додатковою інформацією про поїздку буде вислана після відбору учасників Візиту.

Вартість Навчального Візиту 2011-Legal Italy складає 650 євро.

Витрати, які входять у вартість поїздки:
- Оплата проїзду (комфортабельний автобус з туалетом і міні-кухнею);
- Проживання та сніданки в готелях;
- Екскурсії по університетах;
- Екскурсії по міжнародних інституціях;
- Витрати, пов'язані з відкриттям візи;
- Медична страховка.

Витрати, які несуть самі учасники:

- Додаткові екскурсії, відвідування музеїв, галерей і т.д.
- Харчування (крім сніданків, які входять у вартість поїздки);
- Проїзд у міському транспорті.

Порядок оплати. Перший трансферт (для бронювання готелів, автобуса тощо) - 300 Євро повинен бути сплачений за банківськими реквізитами, які будуть надані учасникам після їх відбору за мотиваційним листів. Залишок - 350 Євро - під час посадки в автобус у Львові.

NB! Також, всіх учасників чекає приємний пам'ятний сувенір від Центру міжнародного права та правосуддя та сертифікат, що підтверджує відвідання міжнародних організацій.

Контактна інформація:

Центр міжнародного права та правосуддя
Електронна пошта: visit.cilj@gmail.com

Офіційний сайт: www.cilj.org.ua

Телефон: +38 (048) 795 90 19

Детальна інформація та документи

Джерело: "Громадський Простір"