18 сент. 2009 г.

Майстерня громадської активності

Майстерня громадської активності

Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні (Київ), Колегіум ім. Теодора Гойсса Фонду імені Роберта Боша та Спілки МітОст (Берлін), РММГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (Рівне), ДГО «Альянс» (Донецьк), «Молода Черкащина» (Черкаси) та «Клуб молодих лідерів» (Симферопіль) запрошують на презентацію проектів учасників програми «Майстерня громадської активності» та фуршет, присвячений завершенню другого року програми.

«Майстерня громадської активності» як коопераційна програма реалізується з 2008 року. Вона націлена на підтримку молоді у власному розвитку та розвитку своїх громад через інновативну роботу на засадах прозорості, демократичних цінностей та плюралізму, а також на мережування українських та міжнародних організацій в області неформальної демократичної та громадянської освіти молоді. Більш детальну інформацію про програму «Майстерня громадської активності» Ви можете отримати в доданому флаєрі програми.

29 вересня 2009 р. в конференц-залі готелю «Хрещатик» (вул. Хрещатик, 14) випускники програми з 4 регіонів (Донецька, Черкаська та Рівненська області, а також АР Крим) в інтерактивній формі презентуватимуть свої перші проекти та їх результати.

У цей день буде спілкування у неформальній атмосфері про виклики та перспективи неформальної громадянської освіти молоді в Україні та святкування успішного завершення другого року програми «Майстреня громадської активності»!

Програма
16.00 Відкриття презентації, привітання від Аннегрет Вульф (керівник Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонда ім. Роберта Боша та Спілки МітОст, Берлін) та Кирила Савіна (керівник Представництва Фонду ім. Ганріха Бьолля в Україні, Київ)
16.45 Інтерактивна презентація проектів учасників «Майстерні громадської активності 2009»
17.15 Фуршет

Реєстрація до 25 вересня на електронну адресу buero@theodor-heuss-kolleg.de.

Приглашение

Источник: Громадський простир