1 сент. 2009 г.

"Від ідеї до ринку". Семінар з підприємництва в науково-технічній сфері

28-29 вересня 2009 року під час проведення Інноваційного тижня у Львові відбудеться семінар «Від ідеї до ринку» для керівників науково-дослідних частин, науковців і інженерів, що працюють в різних галузях над створенням високотехнологічного продукту (технології, матеріалів, приладів, тощо), а також фахівців у сфері комерціалізації технологій.

Семінар проводиться Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF) спільно з Міністерством освіти і науки України в межах Програми науково-технічного підприємництва (Science & Technology Entrepreneur Program (STEP) за підтримки Львівської міської ради.

Висококваліфіковані професіонали із США поділяться загальними і ґрунтовними знаннями в області розвитку інновацій та підприємництва, комерціалізації технологій, розбудови стратегічного партнерства, захисту прав інтелектуальної власності, маркетингу, ліцензування, венчурного капіталу та фінансування підприємств на стадії їх становлення/розвитку.



Семінар «Від ідеї до ринку» дасть можливість науковцям та інженерам поспілкуватися з досвідченими експертами із США та України, щодо успішних прикладів захисту інтелектуальної власності, комерціалізації технологій, особливості започаткування і ведення наукомісткого бізнесу в Україні.. Учасники семінарів отримають також більш детальну інформацію щодо подальшої участі у Програмі STEP.

Під час семінару буде оголошено Конкурс на отримання грантів ділового партнерства Програми науково-технічного підприємництва (STEP Business Partnership Grant Competition), www.crdf.org/funding.

Учасники отримають детальну інформацію щодо умов участі в конкурсі і порядку подачі проектів безпосередньо від представників CRDF.

Участь в семінарі безоплатна.

Час роботи семінару : 28.09 – 29.09.2009 з 9.00 до 17.00.

Місце проведення: Трапезна Домініканського монастиря (Музей історії релігії, площа Музейна 1)

Для отримання додаткової інформації прохання звертатись до Ігора Катерняка, директора ГО «Українська система дистанційного навчання»,
тел. 8 067 4663618, email: ikaternyak@udl.org.ua

Заявки щодо участі у семінарі прохання надсилати до 14 вересня 2009 року:
Івану Дмитрасевичу, Відділ економічного розвитку, Управління економіки
Львівська міська рада
тел.:8 032 297-58-47
факс:8 032 235-42-26
email city-industry@ukr.net

Підтвердження щодо включення Вас у список учасників семінару оргкомітет надсилатиме 18 вересня 2009 року.

Источник: Гражданський простир