12 мая 2011 г.

Святкуй Дні Європи з ді-джеями, яких знає вся Європа!

14 травня до Запоріжжя вперше приїдуть всесвітньо відомі німецькі ді-джеї Dabruck & Klein. Соціальний проект «De-Party» відбудеться з ініціативи всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні» та молодіжного центру німецької культури «Заммельзуріум» (м. Запоріжжя).

Проект має на меті ознайомити українську молодь з сучасною електронною музикою Німеччини. "De-Party", а також надає можливість німецьким та українським творцям електронної музики обмінятися досвідом. У рамках проекту «De-Party» Dabruck & Klein проведуть майстер-клас для молодих виконавців електронної музики.

Проект проходитиме за підтримки ТМ «Туборг» «Кожну мить створюєш ти», яка сприяла приїзду ді-джеїв з Німеччини та забезпечила їх перебування в Україні, завдяки чому ціни на квитки «De-Party» є доступними для молоді (вартість одного квитка – 40 гривень).

Захід відбудеться 14 травня у нічному клубі MIX м. Запоріжжя, початок о 22.00. Також на вечірці виступатимуть DJ Weiss (Донецьк) - переможець конкурсу “Geometria Awards 2009 Best Donetsk DJ”, та улюбленці клабберів Запоріжжя – DJ Arkadiy та DJ Saface.

На травень 2011 року заплановано ще шість заходів проекту. З 14 по 22 травня 2011 року "De-Party" завітає до Донецька, Кременчука, Тернополя, Черкас, Житомира та Одеси.

Джерело: ВО "Німецька молодь в Україні"