30 нояб. 2009 г.

Волонтерський проект в Німеччині та Польщі

Цього року німецька волонтерська організація «Акція спокутування - служба миру» розпочинає нову програму на території Польщі та Німеччини. Молодь з Німеччини та України будуть разом працювати протягом року (з вересня по серпень) в соціальних проектах.

З дітьми - організація дозвілля; з людьми, що пережили трагедію Другої світової війни - допомога по господарству, супровід; в архівах; в музеях при колишніх концтаборах - в Кракові, Освенцімі, Варшаві, Гданську та інших містах.

Протягом всього року учасники обов'язково відвідають 4 семінари (ознайомлювальний, підготовчий, основний і заключний), на яких вони ще більше познайомляться з організацією, її цілями і завданнями, обміняються досвідом, проведуть дискусії на різні теми (права людини, гендерна нерівність, конфлікт і т.д.).

Реєстраційний внесок 100 євро.

Усім волонтерам надається житло і гроші на харчування та кишенькові витрати в розмірі 700 злотих. Оплачуються всі витрати на отримання візи і проїзд.

Для того, щоб взяти участь у відбірковому семінарі в лютому місяці, необхідно до 31 грудня написати лист - заявку, де розповісти про себе, досвід у соціальній сфері, і чому повинні взяти саме Вас.

Основні вимоги до кандидатів:
- Вік від 18 до 25 років
- Знання іноземної мови (німецької для участі в програмі на території Німеччини, та англійської - у Польщі)
- Бути активним і допитливим
- Вміти працювати в команді
- Мати досвід роботи в соціальній сфері

Кількість місць обмежена.

Чекаємо на Ваші листи esmagliy@ngo.dn.ua

Контактний телефон: 050 654 56 21