22 окт. 2009 г.

II конкурс програми підтримки "Місце зустрічі - діалог"

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку. Фонд "Пам’ять, відповідальність, майбутнє", Німеччина, у співпраці зі Всеукраїнською благодійною організацією «Турбота про літніх в Україні» оголошує II конкурс програми підтримки "Місце зустрічі - діалог".

Програма підтримки ініційована німецьким фондом «Пам’ять, відповідальність, майбутнє»,який і після завершення виплат колишнім примусовим робітникам надаватиме підтримку жертвам націонал-соціалізму, які живуть в Україні. Організатором програм та конкурсу на фінансування проектів в Україні є Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні».



До участі в програмі підтримки „Місце зустрічі – діалог“ запрошуються українські організації громадянського суспільства без територіального обмеження, діяльність яких спрямована на покращення стану літніх людей в країні, у першу чергу - жертв тоталітарних режимів. В рамках програми на місцевому рівні створюються місця для зустрічей людей (перш за все - похилого віку) з метою відродження в учасників нових життєвих імпульсів та інтересів, суспільного визнання досвіду і життєвих досягнень літніх людей, а відтак - підвищення їх соціального статусу. Німецький Фонд «Пам’ять, відповідальність, майбутнє» та його українські партнери вважають, що люди навіть вельми похилого віку можуть відігравати важливу роль в житті суспільства. Зокрема це стосується жертв тоталітарних режимів, тобто осіб, що зазнали переслідувань за націонал-соціалізму, жертв сталінізму, що готові поділитися з молодою генерацією своїми спогадами та досвідом.

Аплікація та усі необхідні документи мають бути представлені не пізніше 15.00 30 листопада 2009 року поштою або кур’єром за адресою, що вказана нижче. Аплікація має бути підписана правомочним представником Вашої організації і завірені печаткою організації. Прохання не брошурувати документи і не підшивати їх у папки.

Подані документи розглядає незалежне міжнародне журі. З урахуванням його рекомендацій рішення про надання коштів приймає Правління Фонду „Пам’ять, відповідальність, майбутнє“. Про прийняте рішення апліката інформує організатор програми. У разі відхилення проекту обґрунтування не надається.

Початок виконання проектів, орієнтовно, після квітня 2010.

Уся детальна інформація про конкурс - на сайті

Консультування аплікантів виконується працівниками ВБО «Турбота про літніх в Україні»
Адреса: 02100, Київ, Бажова,2, 23
Телефон/факс: 8044 559 38 63, 229 54 61
E-mail: galalpol@mail.ru
Сайт: www.acu.com.ua

Контактні особи:
Галина Олександрівна Полякова
Ірина Федорівна Каткова

Анкета
Бюджет та план фінансування

Джерело: Громадський простір